Mijn stappen naar een gezonder leven met Herbalife

gezonder-leven-Herbalife

Ik ben Ilse Koot, getrouwd en moeder van vier kinderen, inmiddels allemaal tiener/twintiger. In 2006 bereikte ik het punt in mijn leven dat ik besloot dat het klaar was. Ik was veel te zwaar en zat niet lekker in mijn vel. Afslanken lukte me deze keer absoluut niet.
Ik was er dus klaar mee. Ik besloot contact op te nemen met een Herbalife coach. Eigenlijk heel sceptisch, want ik dacht ik ga het gewoon een maandje proberen en daarna breng ik alles wel weer terug. Het liep allemaal heel anders.

Mijn persoonlijke coach begeleidde me wekelijks en ik merkte al snel dat de Herbalife shake me goed vulde en ik minder behoefte had om te snacken. Daarnaast mocht ik gezonde tussendoortjes eten en kon ik ’s avonds met mijn gezin mee-eten. In slechts 40 weken verloor ik 20 kilo en veranderde mijn leven volledig. Ik ging van een vermoeide naar een energieke moeder.

Zakelijke mogelijkheid Herbalife

Herbalife biedt niet alleen geweldige producten, maar ook een zakelijke mogelijkheid. Er werd gevraagd of ik werken met Herbalife ook niet leuk zou vinden en in eerste instantie dacht ik van niet. Maar toen ontdekte ik de flexibiliteit die het werken bij Herbalife biedt. Ik kon mijn werkuren aanpassen aan de uitdagingen rond mijn kinderen en mijn carrière en gezinsleven perfect combineren. Een combinatie die voor mij goud waard was.

Met een kind dat speciale zorg nodig had, kon ik mijn werktijden aanpassen aan de uitdagingen die we tegen kwamen als gezin. Waardoor ik nu kan zeggen dat ik mijn kind inderdaad de juiste begeleiding heb kunnen geven en hij is uitgegroeid tot een geweldige twintiger die er wel gaat komen in dit leven.

Mijn levensstijl veranderde mee met mijn business. Ik ontdekte de kracht van sporten en het zetten van sportdoelen. Door samen met anderen te sporten bleef ik gemotiveerd en bereikte ik steeds nieuwe doelen. Mijn lichaam veranderde mee en daar ben ik trots op.

Hoe gezonder leven met Herbalife?

Als je net zoals ik op zoek bent naar manieren om gezonder te leven, zijn hier enkele tips:

  1. Zoek professionele hulp en persoonlijke begeleiding, zoals een Herbalife coach, om je te helpen bij het bereiken van je doelen.
  2. Maak gebruik van gezonde maaltijdvervangers, zoals Herbalife shakes, om je hongergevoel te verminderen en je dieet te ondersteunen.
  3. Maak tijd vrij voor sporten en het stellen van sportdoelen, dit kan je helpen om gemotiveerd te blijven en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Herbalife-coach-gezonder-leven

Naast gewichtsverlies kan deze manier van leven ook leiden tot een algehele verbetering van je gezondheid en welzijn. Het is belangrijk om te beseffen dat een gezonde levensstijl niet alleen bestaat uit het verliezen van gewicht, maar ook uit het behouden van een gezond gewicht, het beheersen van stress, het krijgen van voldoende slaap en regelmatige lichaamsbeweging.

Ik kan je helpen met het bereiken van deze doelen door middel van een uitgebalanceerd voedingsplan, persoonlijke coaching en toegang tot de Herbalife community. Zo kan je door het volgen van een gezonde levensstijl met Herbalife, niet alleen afvallen, maar ook je algehele gezondheid en welzijn verbeteren.

Wil jij de eerste stappen zetten naar een gezonder leven? Vraag dan NU een fitcheck aan, dit kan zowel online als fysiek bij mij thuis.