Zin in een tussendoortje, maar wel verantwoord? De verrassende smaaksensatie van noten, pinda en havermout geeft deze balletjes die extra bite waar je altijd blij van wordt!
Recept CrunChy Munchie Oatmeal Balls – 4 balletjes
Ingrediënten:
20 gram havermout
20 gram pindakaas (100% natuurlijke pindakaas voor extra smeuïgheid)
20 ml honing
20 gram gemengde, ongezouten noten
1 theelepel kokosrasp
1 scoop F1 vanilla (13 gram)
15 ml water
ZO MAAK JE HET
Stop allereerst de havermout, pindakaas, honing en F1 vanilla in een kom of schaal en meng deze goed door elkaar met een lepel. Hak de noten in stukjes, maar niet te fijn, zodat er nog wel stukjes in de balletjes terug te proeven zijn.
Voeg de stukjes noot samen met het kokosraspsel en het water aan de kom of schaal toe. Meng daarna alles nog een keer goed door elkaar met een lepel.
Draai of kneed nu vier balletjes uit het beslag en zet die een halfuur in de koelkast om ze op te laten stijven. Daarna serveer je de balletjes op een stoer bordje!