Afslanken

Gezondheid

Voeding

Start jouw eigen bedrijf met Herbalife! 

Sommigen durven de stap naar ondernemerschap echter niet te nemen. Te hoge opstartkosten, te grote risico’s! Bij Herbalife zijn de opstarten kosten echter laag en de risico’s klein. En krijg je de zekerheid dat je ondersteuning krijgt van een succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf. Heb je er genoeg van om voor anderen te werken? Wil je je eigen baas zijn? Wil je zelf je inkomen bepalen en wat extra verdienen als appeltje voor de dorst? Dan ben je niet de enige!

Daarbij biedt de zakelijke mogelijkheid van Herbalife jou de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd je besteedt aan jouw eigen business. Je kunt kiezen waar en wanneer je werkt en hoe je jouw business structureert. Natuurlijk hangt wat je eruit haalt af van wat je erin hebt gestopt maar met Herbalife is dat jouw eigen keuze.

Met Herbalife is het heel eenvoudig om je eigen zaak op te zetten, je heeft hier geen opleiding of ervaring voor nodig. Training gebeurt “on the job”. Een ervaren onafhankelijke Member leert jou alles wat je moet weten en blijft je ondersteunen en helpen om jouw business te ontwikkelen.

Speciale aanbieding

Vraag hier een gratis fitcheck aan

Fit Body Happy Mind

Schuttersveld 3
4931 EZ Geertruidenberg
T: 06-48598154
E: ilsekoot@planet.nl

Pin It on Pinterest