Selecteer een pagina

Afslanken

Gezondheid

Voeding

Start uw eigen bedrijf met Herbalife! 

Sommigen durven de stap naar ondernemerschap echter niet te nemen. Te hoge opstartkosten, te grote risico’s! Bij Herbalife zijn de opstarten kosten echter laag en de risico’s klein. En krijgt u de zekerheid dat u ondersteuning krijgt van een succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf.Heeft u er genoeg van om voor anderen te werken? Wilt u uw eigen baas zijn? Wilt u zelf uw inkomen bepalen en wat extra verdienen als appeltje voor de dorst? Dan bent u niet de enige!

Daarbij biedt de zakelijke mogelijkheid van Herbalife u de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt aan uw eigen business. U kunt kiezen waar en wanneer u werkt en hoe u uw business structureert. Natuurlijk hangt wat u eruit haalt af van wat u erin heeft gestopt maar met Herbalife is dat uw eigen keuze.

Met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten, u heeft hier geen opleiding of ervaring voor nodig. Training gebeurt “on the job”. Een ervaren onafhankelijke Member leert u alles wat u moet weten en blijft u ondersteunen en helpen om uw business te ontwikkelen.

Speciale aanbieding

Vraag hier een gratis fitcheck aan

Fit Body Happy Mind

De Lannoystraat 19
4931 EN Geertruidenberg
T: 06-48598154
E: ilsekoot@planet.nl

Pin It on Pinterest