Selecteer een pagina

Afslanken

Gezondheid

Voeding

Over ons

Ik ben Ilse Koot en ik help mensen die worstelen met hun overgewicht. En daarvoor hun voeding en beweegpatroon willen aanpassen, kortom hun levensstijl willen veranderen.

Je ziet ze veel mensen die alles netjes op orde hebben, een leuk gezin, een leuk huis, een leuke baan. Toch lukt één ding hen niet ze zijn en blijven te zwaar en zijn ‘s avonds bovendien vaak moe. Kortom ze zorgen goed voor iedereen, behalve voor henzelf.

Het is dan ook tijd om te gaan veranderen. En dan liefst zo dat iedereen ervan mee profiteert. De warme maaltijd gezond & lekker voor het hele gezin en op de drukste momenten van de dag iets makkelijks dat goed voedt. Met het gevolg dat je nu beter je voedingsstoffen binnen krijgt en je energieker gaat voelen. Waardoor je ‘s avonds niet moe op de bank ligt, maar zin hebt om met een gezellige groep mensen mee te doen met een leuke bootcamp. Waarbij niveau niet uitmaakt, maar de FUN voorop staat! Leuke dingen zijn namelijk zoveel makkelijker vol te houden.
Tien jaar geleden was ik deze vrouw, ik had 4 kleine kinderen, een baan als lerares in het basisonderwijs,  maar was mezelf volledig kwijtgeraakt. Had absoluut niet goed voor mezelf gezorgd en was zeker 30 kilo te zwaar. Ik vond een welzijnscoach die mij enorm goed begeleidde en viel vele kilo’s af en ging me daarbij veel vitaler voelen. Mijn dag werd letterlijk 4 uur langer! Dit gun ik jou ook! En ik wil je dan ook graag helpen, je stok achter de deur zijn, je steuntje in de rug, maar vooral jou inspirator! Want wat ik kan, dat kan jij zeker ook!

Fit Body Happy Mind

De Lannoystraat 19
4931 EN Geertruidenberg
T: 06-48598154
E: ilsekoot@planet.nl

Pin It on Pinterest