Over mij

Ik ben Ilse Koot, getrouwd en moeder van vier kinderen in de leeftijd van 15-24 jaar. 14 jaar geleden was ik veel en veel te zwaar en besloot ik dat het klaar was. Ik zat niet lekker in mijn vel, afslanken lukte niet zoals dat dat al die jaren daarvoor wel lukte.
Ik was er klaar mee. Ik besloot contact op te nemen met een Herbalife coach. Eigenlijk heel sceptisch, want ik dacht ik ga het gewoon een maandje proberen en daarna breng ik alles wel weer terug.


Het liep allemaal heel anders. Ik startte en kreeg persoonlijke begeleiding van een coach. Elke week ging ik naar haar toe en elke week was er weer een beetje resultaat. Er werd naar me geluisterd, ik kreeg persoonlijke tips. En met deze aandacht dus ook resultaat!

Wat ik merkte was dat ik minder op zoek was naar eten. De shake vulde me goed, terwijl ik juist andersom had verwacht. Ik mocht gezonde tussendoortjes en bovendien ’s avonds mee eten met mijn gezin.


In 40 weken tijd viel ik 20 kilo af en veranderde mijn leven compleet! Van een vermoeide moeder veranderde ik naar een energieke moeder.


Er werd mij gevraagd of ik dit werk ook niet leuk zou vinden en ik dacht op dat moment nog dat het niets voor mij zou zijn.

Maar niets bleek minder waar. Herbalife heeft een geweldige zakelijke mogelijkheid, ik kon werken rond mijn gezin, was flexibel in mijn uren waardoor ik het aan kon passen aan de uitdagingen rond mijn kinderen én carrière kon maken.

Een combinatie die voor mij goud waard was.

Met een kind dat speciale zorg nodig had, kon ik mijn werktijden aanpassen aan de uitdagingen die we tegen kwamen als gezin. Waardoor ik nu kan zeggen dat ik mijn kind inderdaad de juiste begeleiding heb kunnen geven en hij is uitgegroeid tot een geweldige tiener die er wel gaat komen in dit leven.


Mijn levensstijl veranderde mee met mijn business. Ik kreeg lol in sporten. Ging dit samen met andere mensen in mijn omgeving doen en inmiddels ken ik de kracht van sportdoelen zetten. Ze brengen me steeds weer een stapje verder, m’n lijf verandert nog steeds mee en daar ben ik zeer trots op.