Even voorstellen

Ik ben Ilse Koot en ik help mensen die worstelen met hun overgewicht. Mensen die hun voedings- en beweegpatroon willen aanpassen en hun levensstijl willen veranderen.

Je ziet ze veel; mensen die alles netjes op orde hebben. Een leuk gezin, een leuk huis, een leuke baan. Toch lukt één ding hen niet. Ze zijn en blijven te zwaar en ze zijn ‘s avonds bovendien vaak moe. Ze zorgen goed voor iedereen, behalve voor zichzelf.

Het is tijd om te gaan veranderen. En dan liefst zo dat iedereen ervan mee profiteert. Een gezonden en lekker warme maaltijd voor het hele gezin en op de drukste momenten van de dag iets makkelijks dat goed voedt. Met het gevolg dat je voldoende en betere voedingsstoffen binnen krijgt en je je energieker gaat voelen. Waardoor je ‘s avonds niet moe op de bank ligt, maar zin hebt om met een gezellige groep mensen mee te doen met een leuke bootcamp. Waarbij niveau niet uitmaakt, maar de FUN voorop staat! Leuke dingen zijn namelijk zoveel makkelijker vol te houden.

Tien jaar geleden was ik deze vrouw. Ik had 4 kleine kinderen en een baan als lerares in het basisonderwijs,  maar ik was mezelf volledig kwijtgeraakt. Had absoluut niet goed voor mezelf gezorgd en was zeker 30 kilo te zwaar. Ik vond een welzijnscoach die mij enorm goed begeleidde, viel kilo’s af en ging me daarbij veel vitaler voelen. Mijn dag werd letterlijk 4 uur langer!

Dit gun ik jou ook!

Ik wil je graag helpen, je stok achter de deur zijn, je steuntje in de rug, maar vooral jouw inspirator! Want wat ik kan, dat kun jij zeker ook!