Heeft u interesse in onze diensten?

Afslanken

Gezondheid

Voeding

Herbalife sportvoeding

Met Herbalife sportvoeding kun je jouw sportprestaties aanzienlijk verbeteren. Ben jij vaak te moe om nog te gaan sporten? Wil je langer kunnen trainen? Of blessures voorkomen? Dan biedt sportvoeding van Herbalife uitkomst. De coaches van Fit Body Happy Mind adviseren je graag over de juiste sportvoeding voor jouw levenspatroon. Daarnaast kun je in de buurt van Nieuwedijk, Made en Raamsdonkveer ook bij Fit Body Happy Mind terecht voor professionele coaching. Samen bereiken we een blijvend resultaat!

Herbalife sportvoeding voor een gezonde en actieve levensstijl

Herbalife sportvoeding is slechts een eerste stap naar een gezonde en actieve levensstijl. Als je echt fitter wilt worden, raden wij je aan om onder begeleiding van onze coaches te komen sporten bij Fit Body Happy Mind. Iedere week wordt door ons een FITcamp georganiseerd. Dit is een bootcamp die voor iedereen toegankelijk is. Ook als je voor het eerst begint met sporten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om mee te doen aan de Level 10 Challenge. Dit is een challenge waarbij je 90 dagen lang aan een betere versie van jezelf werkt.

Meer weten?

Wil jij Herbalife sportvoeding aanschaffen bij Fit Body Happy Mind? Of wil je meer weten over het FITcamp of de Level 10 Challenge? Neem dan via 06-48598154 contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan je graag te woord!

Fit Body Happy Mind

Schuttersveld 3
4931 EZ Geertruidenberg
T: 06-48598154
E: ilsekoot@planet.nl

Pin It on Pinterest