Heeft u interesse in onze diensten?

Afslanken

Gezondheid

Voeding

Herbalife ervaringen

Ben jij benieuwd naar de Herbalife ervaringen van andere gebruikers? Neem dan eens een kijkje op de website van Fit Body Happy Mind. Wij zijn een organisatie die mensen helpt om een actieve en gezonde levensstijl aan te nemen. Onze coaches helpen mensen die willen afvallen of die bijvoorbeeld niet lekker in hun vel zitten. Dat doen we door middel van een voedings- en trainingsadvies. Op het gebied van voeding raden wij iedereen de producten van Herbalife aan. Dat doen wij omdat onze eigen ervaringen met Herbalife zeer positief zijn.

Herbalife ervaringen: fitter en vitaler

Er zijn verschillende producten van Herbalife waar je uit kunt kiezen. Een uitgebalanceerd Herbalife voedingspatroon bestaat uit maaltijden, shakes en supplementen. De ervaringen met Herbalife zijn doorgaans bijzonder positief. Een kleine greep uit de reacties van mensen die Herbalife gebruiken:

  • “Ik ben met Herbalife veel kilo’s afgevallen. Daarnaast ben ik me veel fitter gaan voelen.”
  • “In de loop van de tijd ging ik lekker in mijn vel zitten, de dag kreeg meer uren en mijn spastische darm werd rustiger.”
  • “Ik ben 15 kilo afgeslankt en voel me veel vitaler. Voorheen was ik vaak moe en mijn huid was grauw. Dat is nu niet meer het geval.”

Ben jij benieuwd wat Fit Body Happy Mind voor jou kan betekenen in de buurt van Dussen, Raamsdonk en Drimmelen? Of wil je meer weten over de ervaringen van Herbalife gebruikers? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 06-48598154.

Fit Body Happy Mind

Schuttersveld 3
4931 EZ Geertruidenberg
T: 06-48598154
E: ilsekoot@planet.nl

Pin It on Pinterest