Selecteer een pagina

Afslanken

Gezondheid

Voeding

Gezondheid

Uw gewicht is misschien wel stabiel, maar wat u eet en hoe actief u bent kan een grote impact hebben op uw gezondheid en welzijn en kan wellicht ook uw spijsvertering, gemoedstoestand en huid beïnvloeden.

Gezond eten en regelmatige lichaamsbeweging zijn makkelijker gezegd dan gedaan. Niet alleen smaken de Herbalife producten net zo goed als ze eruit zien; ze zullen u ook helpen de voedingsstoffen binnen te krijgen die uw lichaam nodig heeft om op zijn best te presteren. Met hulp van uw persoonlijke welzijnscoach zult u bij iedere stap ondersteund worden; hulp bij het vinden van de juiste producten, voeding en een fitnessschema en u kennis laten maken met een gemeenschap van gelijkgestemde mensen.

Uitgebalanceerde voeding

De benadering van Herbalife voor uitgebalanceerde voeding gaat niet om het tellen van calorieën. Ook gaat het niet om het stoppen met eten wat u lekker vindt, of het uitsluiten van bepaalde voedingsgroepen zoals in koolhydraat arme diëten. Wat uw doelen ook zijn, we willen u helpen een fitter en gelukkigere versie van uzelf te worden – dat u in staat bent er zo goed uit te zien en u zo goed te voelen als u verdient. Hoe? Met uitgebalanceerde en gepersonaliseerde voeding die een evenwichtige, actieve levensstijl ondersteunt.

Uw aanbevolen inname van de macrovoedingsstoffen proteïne, vet en koolhydraten moeten dagelijks geconsumeerd worden, samen met microvoedingsstoffen (vitamine en mineralen), regelmatige lichaamsbeweging en voldoende hydratie. Het is erg belangrijk deze voedingsstoffen uit de juiste voedingsmiddelen en door wetenschap ondersteunde producten binnen te krijgen, om uw lichaam op de juiste manier van brandstof te voorzien. Het kan zelfs meer positieve voordelen hebben dan u zou denken, waaronder het verkrijgen van een goed lichaamsgewicht, een gezonde huid, normale spijsvertering en een goede gezondheid van gewrichten en hersenen.

gezondheid

Gezond ontbijt

Ontbijt betekent in het Engels (“breakfast”) letterlijk het doorbreken van het vasten (break the fast) dat ’s nachts plaatsvindt. Na ongeveer 12 uur zonder brandstof is het makkelijk in te zien waarom het ontbijt als belangrijkste maaltijd van de dag wordt gezien – door het lichaam te voorzien van de energie die het nodig heeft om u op weg te helpen in de ochtend.

Bewezen voordelen van een evenwichtig ontbijt:

  • Voeding: een verhoogde inname van vitamine en mineralen en een groter kans om te voldoen aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid aan voedingsstoffen.
  • Gezondheid: Het beter onder controle houden van de eetlust draagt bij aan een verbeterde gewichtsbeheersing.
  • Gemoedstoestand: Meer vitamine en mineralen voor een positiever humeur en een bijdrage aan het verminderen van vermoeidheid.

Wat uw doel of levensstijl ook is, een voedzaam ontbijt is belangrijk om een lange dag te starten. U kunt thuis van ons heerlijk ontbijt genieten of onderweg en het kan op uw wensen worden aangepast. Het is uitgebalanceerd en houdt uw smaakpapillen ook nog eens tevreden!

gezond-ontbijt-1 gezond-ontbijt-2

Cholesterol verlagen

cholesterol-1 Als u denkt een verhoogd risico te lopen op een verhoogd cholesterol door uw levensstijl of familiegeschiedenis of uw bloedwaarden bij de huisarts hebben aangetoond dat uw cholesterol te hoog is, dan kunt u enkele veranderingen doorvoeren om uw cholesterol te verlagen.

Uw voeding opschonen door minder verzadigd vet te eten (wat bijvoorbeeld in cakesjes, koekjes en bewerkt vlees zit) en geen transvetten te consumeren is een goede start, net als regelmatige lichaamsbeweging en stoppen met roken.

En er is nog een andere manier. Het is wetenschappelijk aangetoond dat haverbetaglucanen cholesterolwaarden verlagen en behouden. Meer dan 55 internationale studies met meer dan 3700 deelnemers vonden dezelfde preventieve voordelen van haverbeta-glucanen op bloedcholesterolwaarden. Daarom heeft Herbalife een nieuw product op de markt gebracht die deze haverbeta-glucanen bevat: Beta Heart®

Beta heart® is een voedzaam poeder met vanille smaak dat het belangrijke ingrediënt haver beta-glucaan bevat. Van haver beta-glucaan is bewezen dat het het bloedcholesterol verlaagt/vermindert. Een hoog cholesterol is een risicofactor voor de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Betaglucanen dragen bij aan het behoud van normale bloedcholesterolwaarden.*

BELANGRIJKSTE VOORDELENcholesterol-2
De voordelen van 1 schep Beta heart®:
– 1,5g beta-glucanen
– Rijk aan vezels (3g)
– Bron van proteïnen
– 25 kcal
– Suikervrij

Het gunstige effect wordt bereikt met een dagelijkse inname van 3g haver beta glucanen. Voor cholesterolverlaging adviseren wij dus 2 scheppen per dag. 

Speciale aanbieding

Vraag hier een gratis fitcheck aan

1 kolom

Fit Body Happy Mind

De Lannoystraat 19
4931 EN Geertruidenberg
T: 06-48598154
E: ilsekoot@planet.nl

Pin It on Pinterest