Afslanken

Gezondheid

Voeding

Gezondheid

Je gewicht is misschien wel stabiel, maar wat je eet en hoe actief je bent kan een grote impact hebben op jouw gezondheid en welzijn. Bovendien kan wat je eet ook je spijsvertering, gemoedstoestand en huid beïnvloeden.

Gezond eten en regelmatige lichaamsbeweging zijn makkelijker gezegd dan gedaan. Niet alleen smaken de Herbalife producten net zo goed als ze eruit zien; ze zullen je ook helpen de voedingsstoffen binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft om op zijn best te presteren. Met hulp van jouw persoonlijke welzijnscoach zul je bij iedere stap worden ondersteund. Je krijgt hulp bij het vinden van de juiste producten, voeding en een fitnessschema en ik laat je kennis laten maken met een gemeenschap van gelijkgestemde mensen.

Uitgebalanceerde voeding

De benadering van Herbalife voor uitgebalanceerde voeding gaat niet om het tellen van calorieën. Ook gaat het niet om het stoppen met eten wat je lekker vindt, of het uitsluiten van bepaalde voedingsgroepen zoals in koolhydraatarme diëten. Wat jouw doelen ook zijn, we willen je helpen een fitter en gelukkigere versie van jezelf te worden – dat je in staat bent er zo goed uit te zien en je zo goed te voelen als je verdient. Hoe? Met uitgebalanceerde en gepersonaliseerde voeding die een evenwichtige, actieve levensstijl ondersteunt.

Jouw aanbevolen inname van de macrovoedingsstoffen proteïne, vet en koolhydraten moeten dagelijks geconsumeerd worden. Samen met microvoedingsstoffen (vitamines en mineralen), regelmatige lichaamsbeweging en voldoende hydratie. Het is erg belangrijk deze voedingsstoffen uit de juiste voedingsmiddelen en door wetenschap ondersteunde producten binnen te krijgen, om je lichaam op de juiste manier van brandstof te voorzien. Het kan zelfs meer positieve voordelen hebben dan je zou denken, waaronder het verkrijgen van een goed lichaamsgewicht, een gezonde huid, normale spijsvertering en een goede gezondheid van gewrichten en hersenen.

gezondheid

Gezond ontbijt

Ontbijt betekent in het Engels (“breakfast”) letterlijk het doorbreken van het vasten (break the fast) dat ’s nachts plaatsvindt. Na ongeveer 12 uur zonder brandstof is het makkelijk in te zien waarom het ontbijt als belangrijkste maaltijd van de dag wordt gezien – door het lichaam te voorzien van de energie die het nodig heeft om je op weg te helpen in de ochtend.

Bewezen voordelen van een evenwichtig ontbijt:

  • Voeding: een verhoogde inname van vitamine en mineralen en een grotere kans om te voldoen aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid aan voedingsstoffen
  • Gezondheid: het beter onder controle houden van de eetlust draagt bij aan een verbeterde gewichtsbeheersing
  • Gemoedstoestand: meer vitamine en mineralen voor een positiever humeur en een bijdrage aan het verminderen van vermoeidheid.

Wat jouw doel of levensstijl ook is, een voedzaam ontbijt is belangrijk om een lange dag mee te starten. Je kunt thuis of onderweg van ons heerlijk ontbijt genieten en het kan op jouw wensen worden aangepast. Het is uitgebalanceerd en houdt je smaakpapillen ook nog eens tevreden!

gezond-ontbijt-1 gezond-ontbijt-2

Cholesterol verlagen

cholesterol-1Wellicht loop je een verhoogd risico te lopen op een verhoogd cholesterol door jouw levensstijl of familiegeschiedenis. Misschien heeft de huisarts je bloedwaarden gemeten en aangetoond dat je cholesterol te hoog is. Dan zul je veranderingen moeten doorvoeren om je cholesterol te verlagen.

Je voeding opschonen door minder verzadigd vet te eten (wat bijvoorbeeld in cakesjes, koekjes en bewerkt vlees zit) en geen transvetten te consumeren is een goede start, net als regelmatige lichaamsbeweging en stoppen met roken.

En er is nog een andere manier. Het is wetenschappelijk aangetoond dat haverbetaglucanen cholesterolwaarden verlagen en behouden. Meer dan 55 internationale studies met meer dan 3700 deelnemers vonden dezelfde preventieve voordelen van haverbetaglucanen op bloedcholesterolwaarden. Daarom heeft Herbalife een nieuw product op de markt gebracht dat deze haverbetaglucanen bevat: Beta Heart®

Beta heart® is een voedzaam poeder met vanillesmaak dat het belangrijke ingrediënt haverbetaglucaan bevat. Van haverbeta-glucaan is bewezen dat het het bloedcholesterol verlaagt/vermindert. Een hoog cholesterol is een risicofactor voor de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Betaglucanen dragen bij aan het behoud van normale bloedcholesterolwaarden.*

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

cholesterol-2De voordelen van 1 schep Beta heart®:

  • 1,5g betaglucanen
  • Rijk aan vezels (3g)
  • Bron van proteïnen
  • 25 kcal
  • Suikervrij

Het gunstige effect wordt bereikt met een dagelijkse inname van 3g haverbetaglucanen. Voor cholesterolverlaging adviseren wij dus 2 scheppen per dag. 

Speciale aanbieding

Vraag hier een gratis fitcheck aan

1 kolom

Fit Body Happy Mind

Schuttersveld 3
4931 EZ Geertruidenberg
T: 06-48598154
E: ilsekoot@planet.nl

Pin It on Pinterest