Selecteer een pagina

Afslanken

Gezondheid

Voeding

Fitclub met level 10 challenge

ZOEK JIJ EEN GEZONDE UITDAGING?

Sporten doe je vaak niet alleen voor je conditie maar ook omdat je er mooier, fitter, slanker uit wil zien. Wij combineren deze twee daarom en organiseren zowel een FITcamp, een FITrun als een LEVEL 10 Challenge.

Tijdens de FITcamp werk je aan je conditie, maar ook aan je spierkracht. Een heerlijke workout voor iedereen! Kom gezellig een keer meedoen en neem een vriend of vriendin mee!
Na afloop van de FITcamp drinken we gezamenlijk een herstel shake (deze zit bij de prijs in),  zodat herstel, spieropbouw en vetverbranding goed gestimuleerd worden.
We sporten op woensdagavond om 20.00 uur bij sportpark Hier-o aan de oude stadsweg 2 in Geertruidenberg.

Tijdens de FITrun bouw je mbv van hardlooptraining aangevuld met spierversterkende oefeningen aan je conditie. Een leuke workout die je zeker zal helpen naar een gezonde actieve levensstijl. Tijdens de training ontvang je een CR7 sportdrank zodat je de training makkelijk vol zal kunnen houden. De FITrun training is op maandagavond om 20.00 uur ook bij sportpark Hier-o aan de oude stadsweg in Geertruidenberg.

Voor beide lessen geldt dat we niet met een abonnement werken, maar met een 10-strippen kaart.
Neem contact met ons op en vraag een GRATIS proefles aan!

Daarnaast kan je meedoen aan de level 10 Challenge. Tijdens de level 10 challenge zullen we je in 90 dagen coachen naar jou gewenste resultaat. Om dit ook echt te bereiken bieden wij het volgende:

  • Een fitcheck, waarbij we je meer vertellen over de relatie tussen voeding & gezondheid, we je voedingspatroon bekijken en je lichaam doormeten om te kijken of het in balans is (we zien dan de balans in vet%, spiermassa, vocht% en je echte leeftijd!) en je krijgt vrijblijvend een persoonlijk advies
  • 2x per week dus de mogelijkheid om mee te sporten tijdens onze FITcamp en FITrun, start bij sportpark Hier-O, oude stadsweg 2 in Geertruidenberg
  • voor 90 dagen een mooi sport en beweegprogramma voor thuis
  • persoonlijke begeleiding & coaching
  • 1x een informatie avond over sport & voeding
  • ondersteuning mogelijk van de Herbalife producten
  • elke 1e woensdagavond van de maand een weegmoment vanaf 19.30 of als je kiest voor een individueel traject met ondersteuning met de producten van Herbalife individuele begeleiding.
  • leuke (geld)prijzen na 90 dagen indien je hebt gekozen voor het individuele traject.

Deze level 10 Challenge is voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afslanken, z’n vetpercentage wil verlagen, z’n spiermassa wil verhogen of zijn fitheid serieus wil veranderen. Ben je 18 jaar of ouder? Ga je de uitdaging aan? En wie neem je mee?

Groet, Ilse

Speciale aanbieding

Vraag hier een gratis fitcheck aan

Fit Body Happy Mind

De Lannoystraat 19
4931 EN Geertruidenberg
T: 06-48598154
E: ilsekoot@planet.nl

Pin It on Pinterest