Heeft u interesse in onze diensten?

Afslanken

Gezondheid

Voeding

Afvallen en sporten onder begeleiding

Fit Body Happy Mind helpt je graag als je wilt afvallen en/of sporten onder begeleiding. Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in training, coaching en voedingsadvies. Mensen die worstelen met hun overgewicht kunnen bij ons terecht als zij willen afvallen met begeleiding. Op het gebied van voeding maken wij gebruik van de producten van Herbalife. In de omgeving van Made, Raamsdonkveer en Hank kom je voor professionele begeleiding met afvallen naar Fit Body Happy Mind in Geertruidenberg.

Afvallen en sporten onder begeleiding voor een gezonde levensstijl

Vergeet jij soms om goed voor jezelf te zorgen? Of vind jij jezelf te zwaar en wil je graag een aantal kilo afvallen? Dan is het raadzaam om een specialist als Fit Body Happy Mind in te schakelen. Wij kunnen je op verschillende vlakken bijstaan met het veranderen van jouw levensstijl:

  • Afvallen en sporten onder begeleiding: iedere week organiseren wij een FITcamp inclusief een Level 10 Challenge. Door te trainen kun je jouw vetpercentage verlagen, kilo’s verliezen of juist je spiermassa verhogen;
  • Voeding: advies over jouw voedingspatroon en de Herbalife producten;
  • Coaching: de juiste begeleiding voor het bereiken van een optimaal resultaat.

Fit Body Happy Mind biedt deskundige begeleiding met afvallen en wij zorgen ervoor dat jij aan de beste versie van jezelf kan werken.

Afvallen met begeleiding

Wil jij de hulp van Fit Body Happy Mind inschakelen voor afvallen en sporten onder begeleiding? Of heb je een vraag over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 06-48598154. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Fit Body Happy Mind

Schuttersveld 3
4931 EZ Geertruidenberg
T: 06-48598154
E: ilsekoot@planet.nl

Pin It on Pinterest