Heeft u interesse in onze diensten?

Afslanken

Gezondheid

Voeding

Afslanken Oosterhout

Afslanken in de regio Oosterhout doe je bij Fit Body Happy Mind. Als organisatie begeleiden wij mensen die hun levensstijl willen veranderen. Dat doen we door middel van voedingsadvies, training en coaching. Vind jij jezelf te zwaar? En wil je graag 5, 10 of 12 kilo afvallen? Dan ben je bij Fit Body Happy Mind aan het juiste adres. Met de hulp van een enthousiaste coach zorgen wij ervoor dat jij in kort tijd lekkerder in je vel zit. Nabij Oosterhout, Waspik en Drimmelen zijn wij iedereen die wil afslanken graag van dienst.

Afslanken in de buurt van Oosterhout: deskundige begeleiding

Als je in de buurt van Oosterhout Fit Body Happy Mind inschakelt voor begeleiding bij afslanken, wordt er doorgaans eerst een welzijnsevaluatie en een fitcheck uitgevoerd. Vervolgens staan we je op diverse vlakken bij met het veranderen van je levensstijl:

  • Voeding: advies over je voedingspatroon, zodat jij je weer helemaal fit voelt;
  • Coaching: deskundige begeleiding op weg naar een gezond en actief leven;
  • Training: door op de juiste manier te trainen kun je jouw vetpercentage verlagen, kilo’s kwijtraken of je spiermassa verhogen.

Op basis van deze pijlers helpt Fit Body Happy Mind je met afslanken in de buurt van Oosterhout. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je een vraag over onze werkwijze? Neem dan via 06-48598154 telefonisch contact op met onze medewerkers.

Fit Body Happy Mind

Schuttersveld 3
4931 EZ Geertruidenberg
T: 06-48598154
E: ilsekoot@planet.nl

Pin It on Pinterest